Aktualny czas: 11.09.2026, 22:17 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto w Gorzowie robi audyt pod Czyste Powietrze?
Baios Offline
Wtajemniczony
Użytkownicy

Liczba postów: 113
Liczba wątków: 113
Reputacja: 0
Kto w Gorzowie robi audyt pod Czyste Powietrze?
Siema wszystkim, przymierzam się powoli do termomodernizacji mojego starego domu z lat 80. pod Gorzowem. Dach do zrobienia, piec też pewnie do wymiany na pompę albo pellet, no i ściany trzeba w końcu opiankować albo dać gruby styropian. Słyszałem, że teraz bez dokładnych obliczeń to w ogóle nie ma co składać papierów o dofinansowanie, bo odrzucają wnioski albo potem każą zwracać kasę. Znajomy mi mówił, że sam próbował to ogarniać i o mało nie zwariował w urzędach. Znalazłem w sieci firmę, która oferuje audyt energetyczny Gorzów Wielkopolski i robią pełną dokumentację potrzebną do programu. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług albo brał audytora z okolic Gorzowa? Zależy mi głównie na tym, żeby gość przyszedł na miejsce, sprawdził budynek, wyliczył rzeczywiste zapotrzebowanie na ciepło i nie pisał bzdur zza biurka, bo naczytałem się o takich magikach co biorą kaskę i dają szablon z internetu. Ile u Was trwało oczekiwanie na gotowy dokument i czy faktycznie nie było potem problemów w Funduszu przy rozliczeniu dotacji?
11.08.2026, 17:16
Szukaj Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości